Menu

Påske negle

Skrevet af Kirstine Lykke,

Så blev det påske, eller rettere, den er jo faktisk snart overstået. Men her på falderebet, fik jeg sådan en lyst, til at lave nogle påske negle. Jeg tænker solen, har noget at gøre med lysten til klare pasteller på neglene. Jeg har brugt 3 Appeal4 lakker, nemlig No. 1 - Honeysuckle chok, No. 6 - Tropical milfoil og No. 20 - Sweet rose. Disse har jeg brugt som base, og prikker. Resten af nail arten har jeg malet med akryl maling og pensel. Her er de :)   Easter_1 Easter_2 Easter_3 Kan I alle nu have en dejlig påske <3

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


  • Hvor er det bare nogle fine påske negle :-) Og farverne er rigtig skønne – virkelig dejlige sommerfarver :-)

    Christina Rand Kristensen,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.