Menu

Galaxy negle - How to

Skrevet af Kirstine Lykke,

Jeg sad i dag og legede lidt. Da jeg i lang tid, har ønsket at prøve, det der med en Galaxy nailart, og det lykkedes da også. Efterfølgende, spurgte Kirstine, om ikke jeg ville lave en guide til,  hvordan man laver disse negle. Jeg har derfor forsøgt mig, med en lille billede guide. Jeg forklare under hver gruppe billeder, hvordan jeg gjorde, nummer for nummer :) Galaxy_1Fremgangsmåden: 1. Jeg har her brugt APPEAL No. 4 - Teal blue rosebay og No. 18 - Cuckoo pint blue. Hvid akryl maling, en spids pensel, en lille saks og en makeup svamp. (Og en negletip til at vise på) 2. Først gav jeg tippen (Neglen) et generøst lag af No. 4 - Lod det tørre 3. Derefter klippede jeg et stykke af svampen, og strøg lidt af No. 18, som jeg så duppede tippen med - Og lod tørre 4. Derefter tog jeg hvid akryl maling på sammes stykke svamp og duppede i den mængde som vist på billede nr. 4. Galaxy_25. Herefter smurte jeg lidt af No. 4 på svampen igen, og duppede, så den hvide ikke er så fremtræden længere. (Her kan du evt., også bruge No.18) 6. Så er det tid til stjerner og planeter. Her tager du ganske lidt på penslen og laver hvide prikker, og for stjerner, der trækker du lidt ud i malingen, mens den endnu er våd. Og få lavet "Arme" på stjernerne. 7. Når neglen er helt tør, har jeg tilladt mig at bruge den klare lak No. 7 - Rose clear, og selv om det ikke er en toplak, så fungerede den nu alligevel ganske godt. Galaxy9 Håber I kunne bruge min lille guide, den har været sjov at lave! Rigtig god weekend til dig dine :)

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


3 kommentarer

 • Super flot resultat ;-)

  Vesna Barbu M,
 • […] Camilla har tidligere lavet en super fin guide til galaxy negle, den kan du finde her. […]

  Galaxy negle med farver - Appeal4,
 • Hvor er det bare en super god guide du har lavet!!! Fedt at den nu findes på dansk :-)
  Og super flotte galaxy negle, “selvom” du kunhar brugt få farver :-) Det er en af de fede ting ved dette design at man kan bruge 2 eller 25 farver, og udtrykket bliver så forskelligt :-)

  Negle Lir,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.