Menu

Gradient negle med leopard

Skrevet af Steffi Enggaard,

Kirstine udfordrede mig til at lave disse negle - synes selv de blev meget fine :-).

DSC_0104

Først har jeg lagt grundfarven på neglene, No. 20 - Sweet rose på lillefingeren, No. 1 - Honeysuckle chok på ringe- og langefinger og No. 19 -Pink torn på pege- og tommelfinger.

DSC_0085

Jeg har lavet gradient modsat vej, af hvad jeg viste i guiden her. Jeg har ladet den ene gradient farve fortsætte på neglen ved siden af. Og nej det er ikke pænt her ;-) Der er lige lidt afrensning, når man laver gradient og især når det laves på langs som her.

DSC_0091

Efter jeg har renset af på alle fingre, har jeg sat tilfældige pletter med farven fra neglen før, dette kan enten gøres med dotting tools, ellers kan man sagtens lave det med tandstikker, det har jeg faktisk gjort med lige den her manicure.

DSC_0097

Herefter har jeg lavet omridset rundt om pletterne, med No. 12 - Black lily også med en tandstik eller det kan gøres med dotting tools. Det dejlige ved leopardpletterne er, at de skal være så tilfældige som muligt - så man behøver slet ikke at have en "rolig hånd".

DSC_0111

Egentlig er det ikke fordi det har været det helt store arbejde eller, at det tog lang tid, det største arbejde er afrensningen efter gradient med svampen - det sviner en del. Men jeg synes helt klart, at de er arbejdet værd og de er anderledes. Jeg har brugt: No. 1 - Honeysuckle chok, No. 6 - Tropical milfoil, No. 12 - Black lily, No. 17 - Tropical crazy, No. 18 - cuckoo pint blue, No. 19 - Pink torn og No. 20 - Sweet rose. Jeg blev faktisk utrolig overrasket over, hvor fin No. 17 Tropical crazy er til at lave gradient, det giver et virkelig fint look og så er det nemt at få en flot overgang - den tror jeg helt sikkert, at jeg vil prøve noget mere gradient med! Håber det var forståeligt, hvis der er andre af jer der vil prøve jer af med denne manicure og som skrevet i konkurrence indlægget vil vi altid gerne se jeres fine negle med Appeal4 på, enten på facebook eller instagram. Steffi.

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.