Menu

Guide til leopard negle

Skrevet af Steffi Enggaard,

Der har været efterspørgsel på en guide til leopard negle og nu er den her :-) Jeg har valgt at lave den på papir, da jeg synes det gav den bedste mulighed for at se det. Jeg har brugt No. 11 - Grey nightshade og No. 17 - Tropical crazy samt to tandstikker. DSC_0100 Først sætter jeg en dråbe af hver farve neglelak på et papir. DSC_0107 Midten af leopardprikkerne laves først - de skal bare være så tilfældige som muligt. DSC_0109 Herefter tegnes det mørke rundt om, synes det giver den bedste effekt, hvis man har en farve i midten og så en mørk farve rundt om. DSC_0113 DSC_0115 Til sidst, laves der små tilfældige prikker imellem de store, det giver lige det sidste finish! Igen, jo mere tilfældigt, jo bedre ;-)! DSC_0125

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


4 kommentarer

 • Det ser super godt ud :-) Og helt fint at det bare er vist på papir :-)

  Christina Rand Kristensen,
 • […] Jeg brugte Steffi’s fine guide til leopard negle. […]

  High summer leopard mani! - Appeal4,
 • […] Husk at du kan se Steffi’s fantastiske how-to på leopardprikker lige her […]

  Glitter Leopard - Appeal4,
 • Jeg troede at det var meget svært, men det ser så næmt ud :-) det må jeg prøve :-) Godt tipp :-) Tak

  Vesna Barbu M,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.