Menu

NOTD - Pink med glitter.

Skrevet af Steffi Enggaard,

I dag har jeg lavet en mani med pink og glitter, jeg har brugt tape, for at få en helt skarp kant. Elsker bare den pink farve, den er så fin her til sommer og så med glitter på! Til denne mani har jeg brug No. 1 honeysuckle chok, No. 15 - Sprinkles star og No. 16 - Bluebell sprinkles. Jeg har først lagt et lag glitter af No. 16 og bagefter et lag af No. 15 :-) DSC_0136 DSC_0147DSC_0129

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


2 kommentarer

  • […] indlæg med samme metode kan findes her. Som basisfarve har jeg brugt No. 6 – Tropical […]

    Guide til skarp glitterkant - Appeal4,
  • Flot lavet :-) og det ser så godt ud :-) Tak for tippet <3

    Vesna Barbu M,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.