Menu

Trekants-mani

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Så kommer det første indlæg fra min side af, og det har jeg set frem til :) Da jeg havde alle neglelakkerne foran mig, vidste jeg med det samme, at jeg ville begive mig ud i at lave en mani med No. 28 - Marsmallow holo-Steffis pick, og jeg blev kun mere begejstret, da den kom på fingrene. Jeg har i min mani brugt to lag af No. 28, hvorefter jeg lod lakken tørre i nogle timer (det er vigtigt, den er helt tør, før man tager næste skridt) og lavede trekanter med No. 22 - Foxglowe. Begge farver er fra den nye Limited High summer ’13 kollektion. For at lave trekanterne er helt almindelig tape alt, du skal bruge. Du klipper to stykker tape til hver negl og klistrer dem på neglen, så det danner en trekant i midten - herefter tager du en farve og putter et godt lag på, til det dækker hele trekanten. Tapen skal fjernes, mens lakken stadig er våd, da den ellers vil rive al neglelakken med sig. trekantsmani ny 3 No. 28 er fantastisk flot i solskinsvejr, den ser nærmest magisk ud. trekantsmani ny 2 I mine manier vil I ofte finde en accent-nail, da jeg synes, det giver lidt mere dynamik i looket - eksempelvis ved at lade én af trekanterne i denne mani vende den modsatte vej :) trekantsmani ny 1 Håber I kan lide den og tør at springe ud i denne simple mani :) - Cecilie

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


3 kommentarer

  • De er så flotte og sommer – ish! :) Like!

    Nadia,
  • Tusind tak Cherie – og det bedste; den er SÅ nem :)

    Cecilie Heldorf,
  • Hvor er det smukt

    Cherie,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.