DANSK NEGLELAK MED OMTANKE

Trekants-mani

Christina Rand Kristensen

Offentliggjort August 11 2013

Så kommer det første indlæg fra min side af, og det har jeg set frem til :) Da jeg havde alle neglelakkerne foran mig, vidste jeg med det samme, at jeg ville begive mig ud i at lave en mani med No. 28 - Marsmallow holo-Steffis pick, og jeg blev kun mere begejstret, da den kom på fingrene. Jeg har i min mani brugt to lag af No. 28, hvorefter jeg lod lakken tørre i nogle timer (det er vigtigt, den er helt tør, før man tager næste skridt) og lavede trekanter med No. 22 - Foxglowe. Begge farver er fra den nye Limited High summer ’13 kollektion. For at lave trekanterne er helt almindelig tape alt, du skal bruge. Du klipper to stykker tape til hver negl og klistrer dem på neglen, så det danner en trekant i midten - herefter tager du en farve og putter et godt lag på, til det dækker hele trekanten. Tapen skal fjernes, mens lakken stadig er våd, da den ellers vil rive al neglelakken med sig. trekantsmani ny 3 No. 28 er fantastisk flot i solskinsvejr, den ser nærmest magisk ud. trekantsmani ny 2 I mine manier vil I ofte finde en accent-nail, da jeg synes, det giver lidt mere dynamik i looket - eksempelvis ved at lade én af trekanterne i denne mani vende den modsatte vej :) trekantsmani ny 1 Håber I kan lide den og tør at springe ud i denne simple mani :) - Cecilie

Flere blogposts

3 kommentarer

  • Nadia: March 19, 2015

    De er så flotte og sommer – ish! :) Like!

  • Cecilie Heldorf: March 19, 2015

    Tusind tak Cherie – og det bedste; den er SÅ nem :)

  • Cherie: March 19, 2015

    Hvor er det smukt

Kommenter

All blogposts bliver gennemfået før offentliggørelse