Menu

Summer gradient

Skrevet af Steffi Enggaard,

Jeg har lavet den super lækre sommer gradient, men to lakker fra den nye Limited edition High summer '13 kollektion. Det er virkelig en mani der bare råber sommer! Og lad os nu håbe, at sommeren ikke er helt ovre endnu :-) blog15  blog17 Jeg har først lagt No. 22 - Foxglowe, en virkelig lækker cremet peach farvet lak og herefter lavet gradient med No. 23 - Pink hop, den lækreste neon pink. Jeg har lavet en accentnegl på ringefingeren, hvor jeg kun har puttet No. 23 - Pink hop på, hvilket jeg synes giver et ret godt resultat, så det ikke bliver så ens :-). blog16 blog18 Jeg elsker virkelig de her to farver sammen, de er så lækre! Jeg er sikker på der bliver lavet mange mani'er med dem sammen i fremtiden - synes de komplimentere hinanden så godt med den lidt pastel peach og den virkelig neon pink! I love :-D Husk, at guiden til gradient negle kan findes her. - Steffi

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


  • Det er blive nogen super fine negle :) elsker den orange den har jeg også!

    http://nicenails-byastrid.blogspot.com

    Astrid Søby Fogh,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.