Menu

Hawaii-mani

Skrevet af Steffi Enggaard,

Så har jeg fået lavet min første mani med nailart, altså nailart udover leopard osv. men det behøver bare ikke være helt så præcis, som denne mani f.eks. skal. Det kræver altså lige liiiidt mere koncentration og en smule mere tid også! Jeg havde haft denne mani i tankerne i noget tid og har altid synes, at hawaii blomster er noget af det smukkeste! Synes selv den er blevet vellykket og har fået så meget positiv respons på den - det er noget af det bedste når folk lægger mærke til noget man virkelig har lagt sin tid i :-)! blog23 Først har jeg startet med at ligge et lag af No. 11 - Crey nightshade, herefter tegnede jeg selve mønstret med hvid akrylmaling, det er det i kan se billedet af her over :-). Synes faktisk det ser rigtig fint ud uden farve også! blog24 blog25 Af farver til blomsterne har jeg brugt No. 20 - Sweet rose, No. 22 - Foxglowe, No. 23 - Pink hop, No. 24 - Blue honesty - Maetchens choice og No. 25 - heavenly baboom :-). blog26   Jeg synes det er blevet en rigtig fin mani, men det er virkelig noget der kræver tid og tålmodighed! Men det er bestemt det hele værd. - Steffi

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


4 kommentarer

 • Wow!! Det er virkelig flot og så har du lavet det i hånden?! Jeg troede først det var stamping, ej det er virkelig flot :D

  Maria Olesen,
 • Meget smuk :-)

  Mette,
 • Tusind tak for din søde kommentar Maria :-)!

  Steffi Enggaard,
 • Mange tak Mette :-).

  Steffi Enggaard,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.