Menu

En lille romantisk nail art.

Skrevet af Kirstine Lykke,

I mange år, der slog jeg mine folder ved et par symaskiner, helt lige så meget jeg kunne komme afsted med. Jeg designede og producerede børnetøj og andre børne-relateret produkter. Jeg elskede den romantiske stil med pyntebånd, wienerlæg osv. Jeg gør mig ikke rigtig i det længere, men den svenske romantiske stil, med røde træhuse og fine farver, almue lister og andre krummelurer, synes jeg stadigvæk er så fint. Denne stemning, får jeg når, jeg kigger på disse negle jeg lavede i weekenden og de blev faktisk helt okay. Jeg lagde først No. 13 sweet puppy som base og derefter lavede jeg striber med tape med No. 6 Tropical Milfoil og sidst der malede jeg blomsterne med No. 20 Sweet rose som base farve i dem og derefter med lille nail art pensel malede jeg med No. 19 Pink Torn. De grønne blade der brugte jeg akryl maling og til sidst gav jeg dem en topcoat, for at holde på de grønne farve. Håber I kan lide dem. :) Blomster1 Blomster2 Blomster Kan I nu have en rigtig dejlig dag og lad mig endelig vide hvad i synes om dem :)

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


  • De er vildt smukke !! ♡

    Henriette,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.