Menu

Tid til fornyelse

Skrevet af Steffi Enggaard,

Jeg synes det var tid til lidt fornyelse på mine negle, udover skiftning af neglelak ;-). Egentlig har jeg aldrig brudt mig vildt meget om mandelformet negle, men da jeg så, at Kirstine havde fået hendes filet til, ændrede jeg mening! Længe gik jeg med tanken og turde ikke springe ud i det, men en aften kunne jeg ikke lade være! Jeg vidste, at hvis jeg ikke gjorde det - ville jeg fortryde. Så det er hvad resultatet blev, hvad synes I ??

blog33

Den anden dag lavede jeg en mani, som mindede om en jeg også lavede da jeg havde square nails. Så her kan I se dem op af hinanden - vil meget gerne høre jeres mening! blog34   Forresten eeeelsker jeg denne mani, selvom den er lidt sommer og ikke passer så godt til årstiden, jeg synes bare farverne komplementerer hinanden SÅ godt!! Jeg har brugt No. 22 - Foxglowe, No. 23 - Pink hop samt No. 11 - Crey nightshade.

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


4 kommentarer

 • Tusind tak Vesna :-).

  Steffi Enggaard,
 • Flot lavet !!

  Vesna Barbu,
 • Mange tak for din kommentar Astrid :-) !
  Ja – det er godt nok lidt svært, at få dem nogenlunde ens.
  Er glad for du synes de er fine – det er altid rart at få kommentarer fra andre ;-) .

  Steffi Enggaard,
 • Det ser vild fedt ud med mandel formed negle syns jeg! super cool og feminint! Men jeg synes desvære bare det ser svær at då dem til at blive ens, og de er svære at lave nogen ordenlig nail art over. Men dine i blevet rigtig fine! og manien er bare super sød! :D

  http://nicenails-byastrid.blogspot.dk/

  Astrid Søby Fogh,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.