Menu

Tema: Manier til korte negle - 1

Skrevet af Mette Hyldebrandt,

Kalenderen viser november og det betyder for mit vedkommende at mine negle bliver meget skrøbelige og derved knækker meget let. Jeg har derfor taget konsekvensen og har klippet mine negle korte, hvilket giver mig mulighed for at vise en række manier til korte negle. Den første jeg har valgt at vise en romantisk mani, inspireret af tanken om alle de gaver vi snart skal i gang med at købe, give og få :) - det bliver herligt. IMAG0435Jeg har til manien valgt at bruge den dejlige baby lyserøde No. 20 - Sweet Rose som base, derefter har jeg brugt No. 29 - DJ rue blue som kontrast og en lille smule No. 27 - Camillas platonic love som dekoration i sløjferne. IMAG0445Jeg har kun brugt dotting tools til denne mani, men jeg ville nok anbefale at man bruger en nail art pensel til at lave stregen på ring- og tommelfinger med, da den derved vil fremstå helt knivskarp. IMAG0435Jeg håber at I syntes god om manien og at I har lyst til prøve den. Jeg vil vende tilbage med flere manier til korte negle i løbet af november - stay tuned :) ;) Mette

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


2 kommentarer

 • Åh, hvor er de fine!

  jane Lindenberg,
 • Hej Jane
  Tusind tak skal du have :)
  Glæd dig der kommer som skrevet flere manier i løbet af november.
  Håber at du også vil syntes om dem.
  Kh Mette

  Mette Hyldebrandt,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.