Menu

2. søndag i advent

Skrevet af Steffi Enggaard,

Så blev det 2. søndag i advent, tid til at tænde det andet lys af adventslysene - samt åbne låge nummer 2 i vores adventskalender :-). Bag ved anden låge, gemmer der sig denne lækre præmie - det er det man kan kalde en rigtig tøsegave :-). 1454255_10202659635232253_1673112506_n   For at deltage i konkurrencen, skal du enten like vores facebook side her eller følge os på instagram her, selvfølgelig også gerne begge steder ;-). Samt skrive en kommentar til dette indlæg, så vi kan se, at du deltager. Vi udtrækker én heldig vinder på fredag d. 13 (uh uh). Så hold øje om du bliver den heldige vinder! Glædelig jul og god 2. søndag  i advent!

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


85 kommentarer

 • Lækkert!!

  Signe Sahlgreen,
 • Sikke en lækker præmie, den kunne jeg godt tænke mig at vinde <3 Følger jer på IG mit brugernavn er: jeannetsoerensen :)

  Jeannet,
 • Jeg følger med på FB :)

  Katrine Gunnersen,
 • Jeg følger jer allerede på facebook i forvejen!
  Jeg vil meget gerne deltage i jeres fine giveaway, jeg er nemlig vild med jeres lakker! :)

  Hilsen Patricia
  pbelsoe@hotmail.com

  Patricia Belsø,
 • Nu falder julesneen

  Helle Rick,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.