Menu

Forsinkede julenegle...

Skrevet af Mette Vindfeld,

Beklager de forsinkede julenegle. Jeg havde glemt at tage min computer med på juleferie, så I må nøjes med lidt glædelig bag-jul fra mig :) IMG_6775Jeg har lavet en lille sne-mani i håb om en hvid jul, men jeg blev skuffet. Måske til næste år ;) Jeg har brugt følgende lakker: Som bund No. 44 - Snap dragon, som er fra velgørenhedskollektionen til fordel for Nordjysk dyreredning Glimmer No. 35 - Pride of pink sprinkles Snemand har jeg brugt fra den nye basis kollektion No. B16 - Hollis milkweed Juletræer har jeg brugt fra den nye basis kollektion No. B15 - Catmint Halstørklæde No. 23 - Pink hop Næse No. 22 - Foxglove IMG_6788IMG_6783Lige et enkelt af højre hånd, som aldrig bliver lige så pæn som venstre!! ;) IMG_6794Jeg har været så utrolig heldig at få forærende en fingerring lavet af No. 44 - Snap dragon. Den er så smuk i lyset, men det er jo svært at fange i disse tider ;) Nu må jeg pænt vente på at min langefingernegl vokser lidt ud, så jeg kan lave neglene mere ens til næste indlæg. Håber I har haft en rigtig dejlig jul og får et ligeså skønt nytår. Mette Vindfeld

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.