Menu

Kærlighed i luften

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Mere eller mindre opfindsom overskrift... I hvert fald, så nærmer valentinesday sig og det er jo en perfekt undskyldning for at pynte neglene med hjerter og lyserød/pink nuancer!  

IMG_3374

  Overskriften refererer i virkeligheden lidt til den nye lak, no. 49 - Candy tuft , en smuk lyserød farve, der i nogle former for belysning næsten syner neonfarvet... Uden alligevel helt at være det. Den skal nok bare opleves! :-) Jeg lagde no. 49 på hhv. min lillefinger, pegefinger og tommelfinger samt No. 27 – Camillas platonic love på min langemand. Over no. B16 - Holly's milkweed lavede jeg vha. striping tape og no. 27 vandrette striber samt lavede et lille hjerte vha no. 49 (for at skabe sammenhæng mellem farverne i designet). Hjertet lavede jeg vha. dottingtool og til sidst afsluttede jeg med et godt lag top coat for at forsegle og beskytte manien.  

IMG_3354

IMG_3370

IMG_3357

Super nemt at lave, enkelt og hurtigt og super sødt!

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.