Menu

Gradient og watermarble

Skrevet af Mette Vindfeld,

Så er foråret endelig på vej - det er så skønt :) Jeg har denne gang vovet mig ud i en gradient med et twist i form af en watermarble som accent negl. Watermarble plejer altid at lykkes for mig, men denne gang voldte det mig en del problemer. Jeg er  ikke helt tilfreds med resultatet, men jeg lover at jeg snart tager revanche. IMG_7809 Jeg har brugt følgende lakker fra den fantastiske forårskollektion: No. 49 - Candy  tuft No. 50 - Butterfly bells No. 51 - Bottle brush blue   IMG_7814IMG_7824IMG_7827 Håber I synes om min forårsmani - jeg bliver ihvertfald glad i låget af de skønne farver. Pas på jer selv Mette Vindfeld

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


 • Hej Mette!
  Hold da op du laver nogle flotte negle!
  Tænkte på om der var mulighed for at du vil lave nogle på mig. Du må gerne sende dit svar til min mail så finder vi ud af det derfra ;-)
  Med venlig hilsen
  Cynthia.

  Cynthia,

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.