Menu

Efterår på neglene.

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Efterår Jeg har brugt, ikke mindre end, 7 forskellige lakker til dette design. Og jeg må altså sige! Aldrig har jeg fået så mange komplimenter for mine negle, end den uge, hvor jeg havde dette på neglene. Folk var helt vilde med det, og måtte vide hvordan jeg gjorde. Så jeg tænkte, at jeg ville fortælle her, hvordan jeg har gjort :D Efterår3 Først lavede jeg en gradient af de 3 øverste lakker - Foxglowe, Bird of paradise, og Fire mock. En gradient laver jeg på denne måde: Lægger et lag af den lyseste lak - her Fire mock. Så tager jeg en svamp (Jeg bruger en grydesvamp) - og lægger de 3 farver i hver sin "række", hvor de overlapper hinanden. På neglen med svampen, og dup det forsigtigt på - måske flere gange. Herved opnår du en gradient - OG den er først helt "flot" når du kommer topcoat på, den udligner det nemlig lidt, og gør det "blødere" at se på. Efterår2 Herefter har jeg brugt de følgende farver : Cat's Tail, Red hot poker, Baby of cadiz, og Spotted rock & roses.  Jeg er startet med de 2 første farver, som er de mørkeste. Lagt en klat lak på et stykke plastik, og puttet min tandstikker ned i, og herefter lavet små streger på neglen, nede fra roden og opad. Først med Cat's tail, og dernæst med Red hot poker . Så lidt med den gule Baby of cadiz - bare lidt rundt omkring. Og til slut nogle små streger med Spottet rock & roses - som jo er en glimmer. Det er inspireret af efterår, men det kan også godt ligne ild :D Efterår6 That's it. Det er slet ikke så svært :D :) Christina

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.