Menu

No. 90 Vanda pure delight

Skrevet af Louise Friis,

Vanda pure delight er limited edition lavet i samarbejde med Goodiebox. Det er en skam at det er en limited edition, men jeg kan ikke lade vær at vise jer den, for den er såååå lækker og passer perfekt til efterårets farver. Den er støvet bordeaux, men alligevel intens i farven, jeg håber mine billeder har fanget dens skønne farve, så i kan forelske jer i den, ligesom mig! Den passer perfekt sammen med min kærlighed til sweatre, specielt de grå og vamset, hvor den tilfører mit outfitt lidt farve. Til sidst tilføjede jeg no. 81 - Blazing star, men kun på de yderste af mine negle, for en gradient effekt.   WP_20140922_001 WP_20140922_003 WP_20140922_010 //Louise

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.