DANSK NEGLELAK MED OMTANKE

Olaf fra Frost

Mette Vindfeld

Offentliggjort Januar 08 2015

Et lettere forsinket indlæg fra mig. Det skulle selvfølgelig have været et jule-indlæg, men sygdom og travlhed overmandede mig :-( Jeg er blevet enig med mig selv om at det er mere et vinter-indlæg, så forsinkelsen gør ikke så meget :-) Mine piger på 8 år er helt vilde med filmen Frost... Og når man nævner den, kommer man ikke udenom den fantastiske snemand Olaf. Jeg har derfor valgt at kaste mig ud i nailart, som jeg ikke er sååååå fantastisk god til, men hvad gør man ikke for ungerne ;-) IMG_2814 IMG_2816 IMG_2805 IMG_2808 Neglene var vældigt populære hos både store og små, og de blev da heller ikke helt dårlige, hvis jeg selv skal sige det ;-) Jeg har brugt følgende lakker: No. B16 - Hollis Milkweed fra den nye basiskollektion No. 46 - Bird of paradise fra Spring '14 No. 82 - Sweet Rocket fra Pree Fall '14 No. 107 - Blue alpine fra autumn/Winther '14 Håber de kunne bruges evt. som inspiration - jeg lover de bliver et hit :-) Mette Vindfeld

Flere blogposts

2 kommentarer

  • Mette Vindfeld: March 19, 2015

    Mange tak, Nikoline :-)

  • Nikoline: March 19, 2015

    Hvor er de fede, godt håndværk! ;)

    NelliesCloset

Kommenter

All blogposts bliver gennemfået før offentliggørelse

VIL DU HØRE OM NYHEDER OG GODE TILBUD?

GODE TILBUD OG NYT FRA APPEAL4