Menu

Sugarcoated cherry dream

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Jeg er helt vild med denne lækre lak, Sugarcoated cherry dream, der er fra C4G kollektionen. Den har på de her billeder fået 3 lag, og jeg er vild med den!! Jeg blev overrasket, da jeg så nogle swatches af den, for jeg synes ikke det er noget for mig, når den bare er i flasken. Den er meget pænere i virkeligheden ;) Appeal4 sugarcoated cherry dream Her kan du se forskellen på 1 lag - yderst til venstre, og 4 lag, yderst til højre. Jeg synes det er helt perfekt med 3 lag :D Den ser dog noget lysere ud på swatchene, end den gør på mine negle, hvor den er super lækker og lilla ;)   1-4 lag   A sugarcoated   :) Christina

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.