Menu

Gæsteblogger - Nikoline

Skrevet af Steffi Enggaard,

Hej alle Appeal4 elskere!   Mit navn er Nikoline og til dagligt blogger jeg på www.nelliescloset.blogspot.com Nu er det så endelig blevet min tur til at være gæsteblogger her på bloggen, og jeg håber at i kan lide det jeg har lavet! Jeg elsker at lave nail art, men som i nok ved, kan det ofte være tidskrevende! Derfor har jeg valgt at lave et simpelt design, som ikke kræver de store talenter, eller oceaner af tid! Jeg har brugt helt almindelig tape til at lave de skarpe linjer, og et dotting tool fra eBay, til at lave knapperne og de små butterflies. Jeg ville dog anbefale af bruge en lille pensel, da de ikke blev helt som jeg havde håbet på.   Til denne mani har jeg brugt: No. 93 - Silvery moonlight No. 96 - Midnight green No. 109 - Crested merlot   Billede1 Billede2     Tak fordi i gad at læse med! :)

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.