Menu

Gæsteblogger - Katja Jensen

Skrevet af Steffi Enggaard,

Husholdningsfilm og neglelak er ikke umiddelbart en kombination, som virker helt naturlig, men netop ved hjælp af husholdningsfilm kan man lave lækre effekter på neglene. Metoden kaldes saran wrap, og på youtube findes der utallige videoer af hvordan man kan gøre.
Det skal du bruge:
Base coat
Husholdningsfilm
To neglelakker af valgfrie farver
En tynd pensel eller vatpinde
Neglelakfjerner eller acetone Top coat
Jeg har valgt at lave to manier med husholdningsfilm, for at vise nogle af de lækre nye farver frem fra Appeal4.
Til de to manier har jeg brugt:
No. - 117 Sahara Rose
No. 113 - Beauty-Of-The-Night
PicsArt_1421920195555 PicsArt_1421926507499 (1)
No. 119 - Frosty Dawn
No. 89 - Acacallis Goodie
PicsArt_1421926819451 (1) PicsArt_1421926599788
Først har jeg lagt en base med No. 117 - Sahara Rose. Jeg har brugt to lag for at opnå fuld dækning. Basen skal tørre, så imellemtiden klipper jeg nogle stykker på ca. 10 x 10 cm. af husholdningsfilm. Det er lige meget om stykkerne er skævt klippet, for de skal krølles lidt løst sammen, så de bliver til en kugle. Jeg lavede fem kugler, men om du har brug for så mange er en smagssag. Man kan sagtens bruge den samme kugle til at duppe på flere af neglene.
Efter ca. 10 minutter hvor basen er blevet tør, ligger jeg på en finger et godt tykt lag af No. 113 - Beauty-Of-The-Night. Lige efter dupper jeg på neglene med en kugle af husholdningsfilm, indtil jeg er tilfreds med effekten. Når jeg er tilfeds med effekten fjerner jeg den overskydende neglelak, som er kommet på hud og neglebånd. Jeg har brugt en tynd pensel og neglelakfjerner til at fjerne den overskydende neglelak, men man kan også bruge vatpinde og acetone til dette. Igen er det lidt en smagssag.
Til sidst slutter jeg af med et godt tykt lag top coat. Det er vigtigt, at det ikke er et for tyndt lag top coat, da man ellers risikerer at trække i neglelakken, og derved ødelægger effekten på neglene.
Sådan fortsætter jeg på alle neglene, indtil de alle har en fed marmor lignende effekt.
Det er nøjagtig den samme fremgangsmåde jeg har brugt til at lave manien med No. 119  Frosty Dawn som base og 89 Acacallis Goodie ovenpå.
Jeg håber at I er blevet lidt inspireret af mit indlæg.
- Katja

Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.