DANSK NEGLELAK MED OMTANKE

Jellylak vol. 1 // Jelly sandwich tutorial

Louice Hunderup Bang

Offentliggjort Marts 13 2015

Vidste du, at Appeal4 har jellylakker i deres sortiment? En jellylak er en lak med helt specielle egenskaber og en helt special konsistens. Lakken er let gennemsigtig og konsistensen er let jellyagtig. Det gør lakken ideel til flere forskellige nailart teknikker! Jeg vil i løbet af det næste stykke tid vise jer forskellige måder at bruge en jellylak på - I det her indlæg vil jeg vise jer hvordan man laver en jellysandwich :) Lakkerne jeg har brugt er no. 96 Midnight Green og no. 15 Sprinkles Stars. IMG_6399 IMG_6401 Når man ser på resultatet af en jellysandwich, ligner det næsten, at der kun er tale én lak med en smuk dybde. Der er dog tale om to lakker, og det er supernemt at opnå resultatet :) Her er en lille billede tutorial:
  1. IMG_6407Læg et lag af din jellylak.
  2. Læg et lag af din glitterlak ovenpå.
  3. Læg endnu et lag af din jellylak. TIP: Lad lagene tørre små 15 sek. inden du lægger et yderligere lag på, så undgår du at trække i lagene.
Her brugte jeg endnu et lag af begge lakker, altså i alt 5 megettynde lag. Kodeordet til denne metode er altså tynde lag :) Jeg håber at I har lyst til at prøve kræfter med jellysandwich-teknikken ! Hvis I prøver teknikken, så del endelig resultatet med os på Instagram under hashtagget #Appeal4 :) - Vi vil så gerne se det :)

Flere blogposts

0 kommentarer

Kommenter

All blogposts bliver gennemfået før offentliggørelse