Menu

Nimbus manicure.

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Jeg er ikke sikker på, at denne manicure bliver min foretrukne. Men jeg synes den er lidt sjov. 

Man lægger en "bund". På et stykke plastik, folie eller andet, lægger man en klat lak. Så dypper man en vatpind i acetone eller lakfjerner, og tynder på plastikken, lakken godt ud. Når den er tynd og vandet, dupper man så lakken på neglen. Og det gør man med alle de farver man har valgt. 

Her har jeg brugt nr. 118 Woodrush, som bund. Og herefter - 116 Powderpuff, 119 Frosty dawn og 117 Sahara rose.

Jeg har lagt den mørkeste lak nederst, og sluttet med den lyseste.

Hvad synes I ? Er den spændende, eller bare for meget ? 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.