Menu

Webshop åbningstilbud og tapemani tutorial

Skrevet af Louice Hunderup Bang,

Det er nok de færreste, vis næse det er gået forbi, at APPEAL4 har fået deres egen webshop :) - Men ved I også, at de pt. kører nogle superlækre åbningstilbud på udgået farver og falkoner? 

Jeg har udvalgt 3 af dem som jeg holder meget af ! - Specielt no. 51, Bottle brush blue har mit hjerte, og jeg er super ærgerlig over at den udgår ! - PIV !! 

Jeg har lavet en super nem tape mani med dem, og du behøver intet andet end lakkerne, tape og en pincet. 

  1. Læg no. 51, Bottle brush blue på og lad den tørre fuldstændig. Hvis lakken ikke er ordentlig tør, ødelægger du lakken med tapen. 
  2. Klip en aflang trekant af almindeligt tape og placer den på neglen. - Sørg for at tapen slutter tæt til neglen, da lakken ellers flyder ind under tapen, når du lægger den ovenpå. 
  3. Læg no. 25, Heavenly bamboo på den ene side af tapen og no. 44, Snap dragnon på den anden side af tapen. Lad tapen sidde i 10 sekunder og fjern den derefter forsigtigt med en pincet (Tip: Brug en pincet da den nemmere holder fast på tapen. Tapen kan let smutte mellem fingrene og ødelægge manien). 
  4. Lad designet tørre i 5 minutter og forsejl det med en top coat. 

Jeg håber at i har lyst til at prøve kræfter med designet! Hvis i prøver det, så del det endelig med os på Instagram under hastagget #appeal4 :) 


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.