Menu

#OnWednesdaysWeWearPink - Vol. 4

Skrevet af Milena Stijović,

Ih altså, vi er nået til den sidste onsdag denne måned! Det betyder at maj måned snart er slut, og at vi nu om et par dage officielt springer ud i juni måned! For mig bliver dagene altid mere festlige, lige så snart det bliver juni. Nogen ser måske frem til sommerferien og andre som mig selv holder sabbatår og venter spændt på studiestart.

I hvert fald er det tid til den sidste mani i #OnWednesdaysWeWearPink serien. Det er ikke noget skandaløst jeg vil vise Jer i dag, men fint er det nu alligevel.

På mine billeder har jeg brugt følgende lakker

  • Pink Sunrise (Nr. 127)
  • Shabby Vintage (Nr. 124)

Da Leopard Lily og Shabby Vintage udkom tidligere i år, vidste jeg to ting. At jeg ville elske Leopard Lily og at Shabby Vintage ville blive et hit eller miss for mig.

Shabby Vintage er en farve, som jeg har svært ved at beskrive. Den er en form for pink, med lidt lysere pink shimmer. Der var virkelig mange ambivalente følelser omkring denne lak. Heldigvis har jeg fundet ud af, hvordan den fungerer bedst for mig.

Der var en dag, hvor jeg havde Pink Sunrise på, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op med den. Derfor valgte jeg at toppe den med 1 lag af Shabby Vintage – og nøj, hvor er det en flot kombination.

Jeg ved ikke, hvad det er, der gør, at jeg elsker denne kombination så meget. Måske er det fordi Pink Sunrise gør Shabby Vintage mere mørk og intens i farven. Og Shabby Vintage giver Pink Sunrise det fineste shimmer. Det bedste ved det hele er, at jeg kun skulle bruge 2 lag i alt.

Det var, hvad jeg havde at vise Jer denne måned! Nu har I vist også fået set en lille del af de lyserøde neglelakker Appeal4 tilbyder. Hvad næste måneds projekt bliver, ved jeg ikke endnu, men mon ikke jeg finder på noget lige så spændende.

Til næste gang

//Milena


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.