Menu

Gæsteblogger - Daniella

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Hej. 

Først vil jeg lige præsentere mig selv. Jeg hedder Daniella, jeg er 20 år og jeg har kæmpe passion for neglelak, ligesom alle de andre piger her på bloggen ;). 

Jeg har leget med neglelak de sidste 2 år og jeg har nu en samling på ca. 400 neglelakker i alt.

Jeg har valgt at lave en glitter gradient med en accent negl.

For at lave denne manicure, har jeg startet ud med at ligge en base på alle neglene undtaget ringefingeren. Basen jeg har brugt hedder Sugarcoated cherry dream. Efterfølgende har jeg brugt Spotted rock & roses ud på tippen, jeg brugte penslen til at få arbejdet glimmeret i lakken let ned af for at give en gradient effekt.

På ringe fingeren  har jeg brugt Silvery moonlight som en accent negle til at bryde det fine farve og give en lille smule ekstra.


Del dette indlæg← Ældre indlæg Nyere indlæg →


0 kommentarer

Skriv en kommentar

Tak for din kommentar. Når vi har godkendt den, kommer den online.