Menu

Appeal4 Blog — Gæsteblogger

Gæsteblogger - Luxiie

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Hej smukke piger; Luxiie er tilbage igen. Denne gang er min samling af Appeal4 lakker steget i antal, så jeg har haft lidt større farveudvalg til den mani jeg ville lave til jer.
Helt fra starten vidste jeg at det skulle være en sommerinspireret manicure og det resulterede i denne alternative franske; for hvem siger at fransk absolut skal have en hvid kant? Jeg har i hvert fald byttet det hvide ud med en blomsterranke.
Jeg har brugt fem forskellige lakker, samt et dottingtool. Sværhedsgraden vil jeg sige er 2/5; det vil sige at det er en meget let manicure.
No. 56 - Baby orchid, No. 59 - Bay of cadiz, No. 89 - Acacallis goodie, No. 24 - Blue honesty - Maetchens choice, og No. 127 - Pink sunrise.
Jeg har startet med at lægge Baby orchid på alle neglene, og lade den tørre fuldstændig. Derefter har jeg prikket Baby of cadiz tilfældigt på den frie kant og lidt op langs siderne på neglen. Næste skridt var at prikke Acacallis goodie på hveranden gule prik. Det behøves ikke være præcist, men bare ca samme antal prikker på hver. Jeg gjorde det samme med Pink sunrise på resten af de gule prikker og derefter prikkede jeg Blue honesty - Maetchens choice, tilfældige steder hvor der skulle være et blad.
Til sidst afsluttede jeg med et lag topcoat for at få manien til at holde længere, men også for at jævne alle prikkerne ud; og selvfølgelig en lækker olie på neglebåndene.
Det er en rigtig sød mani som både fungerer på alle neglene, men også på en enkel accentnegl; det er helt op til dig selv. Jeg håber i kan lide den i hvert fald.

Læs mere →


Gæsteblogger - Daniella

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Hej. 

Først vil jeg lige præsentere mig selv. Jeg hedder Daniella, jeg er 20 år og jeg har kæmpe passion for neglelak, ligesom alle de andre piger her på bloggen ;). 

Jeg har leget med neglelak de sidste 2 år og jeg har nu en samling på ca. 400 neglelakker i alt.

Jeg har valgt at lave en glitter gradient med en accent negl.

For at lave denne manicure, har jeg startet ud med at ligge en base på alle neglene undtaget ringefingeren. Basen jeg har brugt hedder Sugarcoated cherry dream. Efterfølgende har jeg brugt Spotted rock & roses ud på tippen, jeg brugte penslen til at få arbejdet glimmeret i lakken let ned af for at give en gradient effekt.

På ringe fingeren  har jeg brugt Silvery moonlight som en accent negle til at bryde det fine farve og give en lille smule ekstra.

Læs mere →


Gæsteblogger - Daniella

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Hej! 

Så er jeg, Daniella her igen, og jeg er klar med endnu en fin manicure til jer. Denne gang en meget fin og simpel sommer manicure, den ser ud til at være en smule svær ud af lave, men den er faktisk super simpel! :)

Til denne manicure startede jeg med at ligge en base på alle neglene, basen jeg har brugt hedder Baby orchid. På ringefingeren og langefingeren startede jeg ud med at bruge Baby of cadiz til at lave min gule plet i midten af blomsterne, og samtidig definere hvor mine blomster skulle sidde. Herefter lavede jeg skiftevis blomsterblade omkring den gule plet med Pinky pine og Matillija poppy, og så sluttede jeg af med at lave et par blade hvor jeg brugte heavenly bamboo.

Jeg har kun brugt mit dottingtoolværktøj til udelukkende at lave små prikker som er det eneste jeg gjort for at lave blomsterne. Men som det har været skrevet før i andre indlæg, så behøver man ikke et smart dottingtool. Man kan blot bruge en hårnål, en tandstik eller en blyant, langt det meste og kun fantasien sætter grænser.

Læs mere →


Gæsteblogger - Tanja

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Den helt rigtige lak til mit bryllup.
Jeg er i øjeblikket på jagt efter den helt rigtige lak til mit bryllup til sommer. 
På billedet er det Appeal4 No. 126 - Queen´s lace med en lille smule løst glimmer ovenpå.
Jeg har lagt to lag af lakken og til sidst penslet lidt glimmer på. Jeg tænker, at det vil fange sommerlyset rigtig flot.
Queen´s lace er altså et godt bud på lakken til mit prinsessebryllup til sommer. 

Læs mere →


Gæsteblogger - Katja Jensen

Skrevet af Steffi Enggaard,

Husholdningsfilm og neglelak er ikke umiddelbart en kombination, som virker helt naturlig, men netop ved hjælp af husholdningsfilm kan man lave lækre effekter på neglene. Metoden kaldes saran wrap, og på youtube findes der utallige videoer af hvordan man kan gøre.
Det skal du bruge:
Base coat
Husholdningsfilm
To neglelakker af valgfrie farver
En tynd pensel eller vatpinde
Neglelakfjerner eller acetone Top coat
Jeg har valgt at lave to manier med husholdningsfilm, for at vise nogle af de lækre nye farver frem fra Appeal4.
Til de to manier har jeg brugt:
No. - 117 Sahara Rose
No. 113 - Beauty-Of-The-Night
PicsArt_1421920195555 PicsArt_1421926507499 (1)
No. 119 - Frosty Dawn
No. 89 - Acacallis Goodie
PicsArt_1421926819451 (1) PicsArt_1421926599788
Først har jeg lagt en base med No. 117 - Sahara Rose. Jeg har brugt to lag for at opnå fuld dækning. Basen skal tørre, så imellemtiden klipper jeg nogle stykker på ca. 10 x 10 cm. af husholdningsfilm. Det er lige meget om stykkerne er skævt klippet, for de skal krølles lidt løst sammen, så de bliver til en kugle. Jeg lavede fem kugler, men om du har brug for så mange er en smagssag. Man kan sagtens bruge den samme kugle til at duppe på flere af neglene.
Efter ca. 10 minutter hvor basen er blevet tør, ligger jeg på en finger et godt tykt lag af No. 113 - Beauty-Of-The-Night. Lige efter dupper jeg på neglene med en kugle af husholdningsfilm, indtil jeg er tilfreds med effekten. Når jeg er tilfeds med effekten fjerner jeg den overskydende neglelak, som er kommet på hud og neglebånd. Jeg har brugt en tynd pensel og neglelakfjerner til at fjerne den overskydende neglelak, men man kan også bruge vatpinde og acetone til dette. Igen er det lidt en smagssag.
Til sidst slutter jeg af med et godt tykt lag top coat. Det er vigtigt, at det ikke er et for tyndt lag top coat, da man ellers risikerer at trække i neglelakken, og derved ødelægger effekten på neglene.
Sådan fortsætter jeg på alle neglene, indtil de alle har en fed marmor lignende effekt.
Det er nøjagtig den samme fremgangsmåde jeg har brugt til at lave manien med No. 119  Frosty Dawn som base og 89 Acacallis Goodie ovenpå.
Jeg håber at I er blevet lidt inspireret af mit indlæg.
- Katja

Læs mere →