Menu

Appeal4 Blog — No. 127 - Pink sunrise

Lak nr. 100

Skrevet af Milena Stijović,

Dagens lak hedder Sugar Coated Cherry Dream og er Appeal4s lak nr. 100. Da jeg så den første gang, vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle synes om den. Det er nemlig en lilla neglelak, med fine guld partikler. 

Dette er i mine øjne en effektlak - selvfølgelig kan man bruge lakken alene, men det kræver op til 4 lag for at få en heldækkende effekt. Det er jeg personligt ikke så vild med, så jeg gjorde noget andet. Jeg valgte at bruge 1 lag af Pink Sunrise som base og toppede med 1 lag af Sugar Coated Cherry Dream. 

Kombinationen af disse to lakker er faktastisk! Jeg elsker at Sugar Coated Cherry Dream bliver så intens i farven, grundet Pink Sunrise. 

Hvad synes I om denne kombination? 

//Milena

Læs mere →


Gæsteblogger - Luxiie

Skrevet af Gæsteblogger. .,

Hej smukke piger; Luxiie er tilbage igen. Denne gang er min samling af Appeal4 lakker steget i antal, så jeg har haft lidt større farveudvalg til den mani jeg ville lave til jer.
Helt fra starten vidste jeg at det skulle være en sommerinspireret manicure og det resulterede i denne alternative franske; for hvem siger at fransk absolut skal have en hvid kant? Jeg har i hvert fald byttet det hvide ud med en blomsterranke.
Jeg har brugt fem forskellige lakker, samt et dottingtool. Sværhedsgraden vil jeg sige er 2/5; det vil sige at det er en meget let manicure.
No. 56 - Baby orchid, No. 59 - Bay of cadiz, No. 89 - Acacallis goodie, No. 24 - Blue honesty - Maetchens choice, og No. 127 - Pink sunrise.
Jeg har startet med at lægge Baby orchid på alle neglene, og lade den tørre fuldstændig. Derefter har jeg prikket Baby of cadiz tilfældigt på den frie kant og lidt op langs siderne på neglen. Næste skridt var at prikke Acacallis goodie på hveranden gule prik. Det behøves ikke være præcist, men bare ca samme antal prikker på hver. Jeg gjorde det samme med Pink sunrise på resten af de gule prikker og derefter prikkede jeg Blue honesty - Maetchens choice, tilfældige steder hvor der skulle være et blad.
Til sidst afsluttede jeg med et lag topcoat for at få manien til at holde længere, men også for at jævne alle prikkerne ud; og selvfølgelig en lækker olie på neglebåndene.
Det er en rigtig sød mani som både fungerer på alle neglene, men også på en enkel accentnegl; det er helt op til dig selv. Jeg håber i kan lide den i hvert fald.

Læs mere →


#OnWednesdaysWeWearPink - Vol. 4

Skrevet af Milena Stijović,

Ih altså, vi er nået til den sidste onsdag denne måned! Det betyder at maj måned snart er slut, og at vi nu om et par dage officielt springer ud i juni måned! For mig bliver dagene altid mere festlige, lige så snart det bliver juni. Nogen ser måske frem til sommerferien og andre som mig selv holder sabbatår og venter spændt på studiestart.

I hvert fald er det tid til den sidste mani i #OnWednesdaysWeWearPink serien. Det er ikke noget skandaløst jeg vil vise Jer i dag, men fint er det nu alligevel.

På mine billeder har jeg brugt følgende lakker

  • Pink Sunrise (Nr. 127)
  • Shabby Vintage (Nr. 124)

Da Leopard Lily og Shabby Vintage udkom tidligere i år, vidste jeg to ting. At jeg ville elske Leopard Lily og at Shabby Vintage ville blive et hit eller miss for mig.

Shabby Vintage er en farve, som jeg har svært ved at beskrive. Den er en form for pink, med lidt lysere pink shimmer. Der var virkelig mange ambivalente følelser omkring denne lak. Heldigvis har jeg fundet ud af, hvordan den fungerer bedst for mig.

Der var en dag, hvor jeg havde Pink Sunrise på, og jeg anede ikke, hvad jeg skulle stille op med den. Derfor valgte jeg at toppe den med 1 lag af Shabby Vintage – og nøj, hvor er det en flot kombination.

Jeg ved ikke, hvad det er, der gør, at jeg elsker denne kombination så meget. Måske er det fordi Pink Sunrise gør Shabby Vintage mere mørk og intens i farven. Og Shabby Vintage giver Pink Sunrise det fineste shimmer. Det bedste ved det hele er, at jeg kun skulle bruge 2 lag i alt.

Det var, hvad jeg havde at vise Jer denne måned! Nu har I vist også fået set en lille del af de lyserøde neglelakker Appeal4 tilbyder. Hvad næste måneds projekt bliver, ved jeg ikke endnu, men mon ikke jeg finder på noget lige så spændende.

Til næste gang

//Milena

Læs mere →


Forårs stamping

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Lidt stamping på den smukke Frosty dawn (nr. 119 fra Spring 15). Stampet med en plade fra MoYou London, og den flotte pink Sunrise (Nr. 127 fra Spring Fling.) Desværre, har min topcoat tværet motivet lidt ud på pege og langefinger. Men jeg håber I kan se ideén bag, alligevel.


 

:) Christina.

Læs mere →


#OnWednesdaysWeWearPink - Vol. 1

Skrevet af Milena Stijović,

Hej med jer!

Mit navn er Milena og jeg er den nye pige blandt Appeal4-bloggerne. Det er med stor glæde, at jeg nu bliver en del af teamet, hvor jeg vil vise jer Appeal4s smukke lakker, samt fine designs. Måske kender I mig fra min egen blog, Nailthatdesign, men der blogger jeg også løs om negle! Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Appeal4s lakker og de søde piger, der står bag, så selvfølgelig sagde jeg ja til at blogge her, da søde Louice spurgte mig! Men nok om mig. 

I maj måned tænkte jeg, at jeg havde lyst til at udfordre mig selv, samtidig med at jeg fandt på noget sjovt! Denne måned kommer det til at handle om farverne pink og lyserød! - Det i sig selv må være en udfordring, da jeg en stor del af tiden hiver mine blå lakker frem. Jeg blev inspireret af det sjove hashtag på instagram #OnWednesdaysWeWearPink, så derfor vil I hver onsdag i maj se pinke negle!

Dagens indlæg kommer til at handle om den super smukke Pink Sunrise (Nr. 127). Pink Sunrise er en del af Spring Fling kollektionen og er en dyb fuchsia, med neon undertoner - derfor kan man godt opleve at lakken lidt skifter farve, alt efter hvordan lyset rammer den. Det er efter min mening en af de smukkeste lakker Appeal4 har leveret, både hvad angår dækevne, men også farve. Da det er en super pigmenteret lak, kan man sagtens nøjes med 1 lag, men jeg har dog 2 på for holdbarhedens skyld. 

Da lakken er så opsigtsvækkende i sig selv, valgte jeg bare at pynte den med nogle fine perler. Nogle lakker behøver man bare ikke gøre særlig meget ved! 

Det var, hvad jeg havde at vise jer denne gang! Jeg håber, at I kan lide min mani! Vi ses igen næste onsdag!
//Milena 

Læs mere →