Menu

Appeal4 Blog — No. 18 - Cuckoo pint blue

Snow

Skrevet af Steffi Enggaard,

Som I kan se, har jeg fundet nogle gamle billeder frem - helt tilbage fra den gang der stadig var sne, pyyyyha det er lækkert med sol og sommer når man kigger på de billeder! Ved ikke hvorfor jeg aldrig har fået vist denne mani, men for der ikke skal gå for meget sommerferie i bloggen, synes jeg det var passende at vise dem nu :-). blog Til baggrunden har jeg brugt No. 8 - London Grey, til prikkerne har jeg brugt No. 4 - Teal blue rosebay, No. 6 - Tropical milfoil og No. 18 - Cuckoo pint blue. blog1 Til at lave prikkerne, har jeg brugt enden af en knappenål - man behøver altså ikke dottingtools for at lave fine prikker :-). blog2   Frosne/varme hilsener fra Steffi.

Læs mere →


Flowers

Skrevet af Steffi Enggaard,

I dag har jeg lavet en simpel blomster manicure - synes den passer perfekt her til sommer! DSC_0246 Jeg h ar brugt No. 11 - Crey nightshade som baggrund og til blomsterne har jeg brugt No. 1 - Honeysuckle chok, No. 6 - Tropical milfoil, No. 18 - Cuckoo pint blue, No. 19 - Pink torn, No. 20 Sweet rose. Jeg har brugt dooting tools til at lave blomsterne, men de kan sagtens også laves med en tandstik eller en pensel, det er egentlig en ret nem manicure. Blomsterne kan selvfølgelig også laves på alle negle, en negle eller bare enkelte blomster på neglene, der er mange forskellige muligheder :-)! Se Mette V's bud på rigtig lækre sommer blomsternegle her. DSC_0249 DSC_0251   Er der nogle mani'er I godt kunne tænke jer vi laver eller en guide til noget, vil vi meget gerne høre fra jer og prøve at opfylde jeres ønsker :-)!

Læs mere →


Sommernegle

Skrevet af Steffi Enggaard,

Lige et lille indlæg her i sommerens lune vejr, jeg må snart ud igen ;-)! Kirstine opfordrede mig til at lave denne mani - og det blev til en rigtig fin sommer mani! blog Jeg har brugt No. 13 - Sweet poppy som bund. For at lave mønsteret, har jeg klippet tape ud i trekanter og derefter duppet med farverne: No. 1 - Honeysuckle chok, No. 6 - Tropical Milfoil, No. 18 - Cuckoo pint blue, No. 19 - Pink torn og No. 20 - Sweet rose. Blog1 Blog2 Det er alle sammen nogle rigtig fine sommerfarver, og de er lige til at komme i godt humør af ;-)! Ha' en rigtig god søndag der ude! - Steffi

Læs mere →


Legoland :)

Skrevet af Mette Vindfeld,

For et par uger siden, var jeg en tur i Legoland med mine børn, og neglene var selvfølgelig pyntet derefter :) Det blev lidt sent inden jeg blev færdig, så der er desværre ingen ordentlige udendørs billeder denne gang. Havde ellers planlagt at tage billeder i Legoland, men når man har det sjovt med ungerne, glemmer man jo alt andet ;) IMG_4976 IMG_4978Til denne mani har jeg brugt: Tommelfinger: No. 18 - Cuckoo pint blue Pegefinger: No. 20 - Sweet rose Langefinger: No. 10 - Cream hazel Ringefinger: No. 6 - Tropical milfoil Lillefinger: No. 3 - Passion for red Til "prikkerne" (som er lavet med dotting tools) har jeg brugt No. 11 - Crey nightshade. Neglene var en kæmpe succes hos både børn og voksne, men det gav desværre ikke gratis indgang, som én havde foreslået ;) Med ønsket om mere sol og sommer Mette Vindfeld

Læs mere →


Galaxy negle med farver

Skrevet af Steffi Enggaard,

Så fik jeg igen begivet mig ud i galaxy negle, det er altså en ret fin manicure, lige meget hvordan man næsten laver den :-). DSC_0110 Denne gang ville jeg prøve noget nyt og lave det i lidt forskellige farver, hvilket jeg synes gav et ret fint resultat og jeg eeeeelsker jo at have farver på neglene. Jeg har brugt No. 12 - Black lily til baggrunden, hvilket giver et ret fint resultat, da der er en lille smule shimmer i. Ellers har jeg brugt No. 2 - Poppy Burn, No. 5 - Sea-lavender forever, No. 6 - Tropical milfoil, No. 17 - Tropical crazy, No. 18 - Cuckoo pint blue og No. 19 - Pink torn. DSC_0113 DSC_0123 For at få farverne til at fremstå mere klare og fine i farverne, har jeg brugt hvid akrylmaling som bund under farverne. Det er også hvid akrylmaling jeg har brugt til at laver "stjernerne" og prikkerne. Det er en super nem manicure, hvor man kan bruge enten en grydesvamp eller en makeupsvamp til at duppe farverne på og afslutter med en topcoat, både for at glatte de duppede farver ud, men også for at akrylmalingen bliver på neglene, da det ellers bliver vasket væk ved håndvask osv. Camilla har tidligere lavet en super fin guide til galaxy negle, den kan du finde her. DSC_0130   Som I kan se har der været fantastisk sommervejr her, håber I har nydt det!

Læs mere →