Menu

Appeal4 Blog — No. 39 – Million sparkling bells

Efterår

Skrevet af Mette Vindfeld,

Efterår... fyldt med farver, kastanjer og stearinlys, men desværre også køligere vejr. Det er mine negle ikke så glade for, så de knækker desværre hele tiden. Derfor bliver dette blogindlæg lidt anderledes - I får nemlig kun lov til at se min højre hånd - det er nærmest uhørt i bloggerkredse, men jeg føler mig rebelsk :-) De lækre lakker der er brugt: Accent nail: No. 39 - Million sparkling bells fra Christmas/winter 2013. Bund: No. 89 - Acacallis Goodie, som var en limited edition lak, lavet specielt til Goodiebox. Heldigvis kommer den i sortimentet til foråret 2015 :-) Til slut har jeg lagt No. 86 - Weeping-willow fra Pre fall '14, ovenpå for at få lidt glitter og glimmer. Dette efterårsvejr er altså ikke perfekt til mani-billeder, men jeg må jo bruge de muligheder jeg har. IMG_2537 IMG_2546 IMG_2564Mette Vindfeld

Læs mere →


Hvad er nytår uden glimmer?

Skrevet af Christina Rand Kristensen,

Nytårsaften nærmer sig jo, og i den anledning giver jeg her mit bud på en nytårsmani. Jeg har brugt den smukke glimmerlak, No. 39 – Million sparkling bells fra vinterkollektionen og desuden tilføjet prikker vha. dottingtool med No. 38 – Meadow Rue. Altså, hvad er nytår uden glimmer og glitter?  

IMG_3227r

  Jeg lagde først et lag af en sheer hvid lak af et andet mærke - mest fordi mine naturlige negle grundet mit konstante lakforbrug ikke længere er så pæne i farven. Dette er dog ikke nødvendigt, har du lidt flottere negle end jeg er en base coat rigeligt. Derefter lagde jeg No. 39 på tipperne af mine negle - ganske som med en hvid lak, når man laver fransk manicure. Til formålet brugte jeg såkaldte "french nails tip guides" - hvide smalle halvmåneformede klistermærker der kan findes billigt på eBay eller lign. Alternativt kan almindelig tape ("englehud" er bedst) også bruges. No. 39 kræver to lag, for at være dækkende eller bedre: et lag af no. 38 under. Husk dog, at lakken ikke må tørre helt mellem lagene, da tapen meget sandsynligt så vil hive lakken med af. Afslutningsvis dottede jeg no. 38 på langs kanten af min negl i en svagt buet form.  

IMG_3231 IMG_3223 IMG_3222r

Jeg håber, at i alle vil få et fantastisk nytår (gerne med en masse lækker lak ;-))! Mange hilsner, Laura   Pssst... Jeg lavede faktisk også en nytårsmani med no. 44 - snap dragon samt holografisk striping tape. Jeg blev dog ikke tilfreds med resultatet og fik aldrig taget rigtige billeder af den. I får dog alligevel et glimt af den her. I den lækre kvalitet, min iPhone nu kan levere... :-)

Photo 22-12-13 17.57.52

Læs mere →